Integrer eRedaktør med andre system

eRedaktør kan settes opp til å integreres med andre systemer du bruker, alt fra regnskapssystem, kassesystem, innholdskilder, brukerdatabaser, infoskjermer, og annet som enten er tilgjengelig via nettet, eller som det er mulig å overføre informasjon fra på andre måter.

Integrasjonene utføres vanligvis av oss direkte, eller av en av våre partnere. Men det er ingenting i veien for å bruke 3.partsleverandører for dette. eRedaktør bygger på en standard platform som er enkel å ta i bruk for utviklere som er kjent med Entity Framework.

Integrer dine systemer med eRedaktør

eRedaktør støtter et standard API for integrasjon av artikkelinnhold som kalles MetaWeblog API. Denne standarden støtter av blant annet Word, og kan dermed fjerne barriæren mot innholdspublisering for noen.

Det er mulig å sette opp andre grensesnitt i eRedaktør for å putte inn og hente ut data rett i eRedaktør.

Kontakt oss ved behov

Standardintegrasjoner

Vi har også en god del ferdige integrasjoner i eRedaktør. Disse omfatter i hovedsak kortbetaling, ordre, produkter og publisering. Disse finner du informasjon om rundt på nettsiden.

Det er også mulig å importere innhold rett inn i eRedaktør fra Excel-ark, CSV-filer eller eksterne XML-kilder. Dette kan brukes i tilfeller der importen kjøres sjelden eller kilden ikke er tilgjengelig via API eller nett.

Integrasjoner i nettbutikken