Drift av nettsidene

eRedaktør driftes av våre serverpartnere. Disse tilbyr svært god oppetid, hastighet og kompetanse på driftsmiljø. Ved behov for intranett er det også mulig å avtale drift av løsningen internt.

Nettsidene driftes på Windows Server og SQL Server, med både automatiserte rutiner for vedlikehold og jevnlig manuell kontroll. Vi har en god balanse mellom oppetid og oppdateringer, så du som kunde ikke skal oppleve at nettsidene er unødvendig nede.

Vedlikehold av din løsning

eRedaktør vedlikeholdes jevnlig med både sikkerhetsoppdateringer og nye funksjoner. En del funksjonalitet får du automatisk, mens annen funksjonalitet krever at det gjøres endringer på nettsiden din.

eRedaktør oppgraderes automatisk innenfor hver versjon. Det vil si at dersom du er på versjon 1 av eRedaktør, har du alltid på siste versjon av grensesnittet til versjon 1, og tilsvarende med versjon 2 og 3. Det dukker natuligvis opp flere nye funksjoner i nyere versjoner av eRedaktør, men sikkerhetsoppdateringene, samt støtte for nye nettlesere, dekkes for alle versjoner.

 

Sikkerhetskopiering

Det tas backup av alle nettsider hver natt, så dersom du skulle være så uheldig å gjøre en stor feil på nettsiden din, eller noe uforutsett skulle skje, så er det mulig å gjenopprette innholdet igjen.

Vi er inneforstått med at uhell skjer, og etter mange år i bransjen ser vi hvor viktig det er for både oss og kundene å kunne sove godt om natten uten å tenke på eventuelle feil som kan skje. Med de rutinene våre driftspartnere har utviklet i samarbeid med oss, har vi aldri opplevd noe større tap av data.