Om oss

...

Litt om oss
og hva vi vil.

Vårt mål er å ha fornøyde brukere. Vi håper å oppnå dette ved å tilby en brukervennlig publiseringsløsing som kan skreddersys etter hver enkelt kundes behov. Skreddersøm kan gjøres på mange nivå, helt fra utvikling med ulike kodespråk, til designtilpasninger som gjøres rett i nettleseren. Vi tror vi har funnet en god balanse, men vi blir aldri ferdige med å videreutvikle, forbedre og optimalisere. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger om hva som kan forbedres.

eRedaktør ble skilt ut som et eget selskap i 2010 etter å ha vært utviklet av EDB Totalpartner siden 2004. Teamet har variert noe opp gjennom årene, men har vært relativt stabilt. Hovedkontoret holder til i Kristiansand, samt at vi har en utviklingsavdeling i Romania som er med på videreutviklingen av verktøyet. Sammen med våre norske forhandlere kan de også kan tilby implementasjonsstøtte for designbyrå og andre som ønsker dette. 

Det er utviklet et internasjonal versjon av eRedaktør 5, kalt entity 5, som har hovedfokus på netthandel. Nettbutikken kalles entity Commerce.

Vår viktigste ekspertise
er å kjenne våre kunder.

Siden begynnelsen har vi jobbet tett med våre forhandlere og deres utviklere for å lage et flott produkt for sluttkunden.

Med smidige prosesser har mange gode ideer og funksjoner komme til liv, som igjen mange av våre brukere har hatt nytte av. Sammen gjør vi nettet til et bedre sted.

20+ utviklere

Teamet vårt er der for å sikre at alt fungerer som det skal.

1000+ installasjoner

Det er vi ganske stolte av.

10 000 brukere *

Mange brukere er smarte, som deg, og de fleste har en veldig fin personlighet

150 000 artikler *

Noen nettsteder har mye innhold, og noen holder det til et minimum. Vi dømmer ikke.

* Dette er estimater basert på installasjonsbasen. Vi spionerer ikke på kundene våre.

Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.