Innholdet er viktigst

En av utfordringene med å ha et nettsted kan være å holde informasjonen oppdatert. En kommer gjerne godt i gang, men så dabber det av med tiden. eRedaktør har noen nyttige funksjoner for å hjelpe deg med å oppdatere de viktige sidene.

Få oversikt

På skrivebordet i eRedaktør kan du ha en boks som viser viktige elementer som ikke er oppdatert i løpet av et gitt tidsrom. Dermed har du som journalist eller redaktør en arbeidsliste å forholde deg til, og slipper å lure på om det er undersider som skulle vært oppdatert.

Administrer

Det kan være innhold på nettsiden din som er statisk, og som ikke skal oppdateres, mens det er annet innhold som bør oppdateres jevnlig. Du kan derfor selv velge hva slags innhold som skal overvåkes, og hvor hyppig innholdet bør oppdateres.

Automagi

Dersom en ikke har noen spesielle tanker om hva slags innhold som bør oppdateres, er det en automatikk i at alle menypunkt som inneholder tekst, automatisk dukker opp i rapporten over innhold som bør oppdateres. Du kan på tross av dette, selv velge hvor ofte innholdet skal oppdateres

Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.