Mobilvennlige nettsider gir bedre søkeplassering

Alle nettsider som settes opp på eRedaktør er mobilvennlige fra starten av. Alle de store søkemotorene sjekker nå at nettsiden din er mobilvennlig, og gir deg bedre plassering dersom den er det.

Vi benytter markedsledende teknologi for mobiltilpasningen, noe som betyr at søkemotorene lett kan godkjenne nettsiden deres i henhold til kriteriene. Dersom du allerede har en nettside som ikke er mobiltilpasset (eller nettbrettstilpasset for den saks skyld) hører vi gjerne fra deg.

Ta kontakt

Mobilvennlige nettsider gir bedre søkeplassering

Vær synlig i søkemotorene

Å være synlig på nettet er helt avgjørende for at en nettside skal nå nye brukere. Det betyr først og fremst at nettsiden er synlig og godt plassert i søkemotorene. eRedaktør fokuserer på å gjøre relevant innhold synlig, slik at nettsiden får den plasseringen den fortjener, uten å "jukse".

Hjelp til lengde

Når du fyller ut feltene for tittel og beskrivelse under synlighetsfanen på innholdselementene i eRedaktør, vil ulike fargekoder angi om du har skrevet for kort, passe eller for langt. Du vil også se nøyaktig hvor mange tegn du har skrevet.

Automatisk nettstedskart

Det opprettes et nettstedskart som kan brukes av søkemotorene for å finne frem på nettstedet ditt.

Alternativ tekst på bilder

Gode alternative tekster på bildene gjør også at søkemotorene foretrekker din nettside foran andre, som ikke har beskrivelser på bildene på nettstedet.

Alternativ tekst på bilder

Det er først og fremst viktig for synshemmede brukere, men søkemotorene er også glade i gode og riktige alternative tekster på bildene. eRedaktør gir gode muligheter for å definere disse manuelt, og automatisk.

Gode lenker

Det er mulig å definere hvordan lenkene skal bygges opp. Det er også mulig å manuelt redigere lenkene i etterkant.

 

Beskrivende titler

Alle elementer har to titler. Den ene som er overskriften til teksten, og den andre er den som brukes i nettleseren. Sistnevnte brukes også i søkemotorene. I eRedaktør kan en definere disse helt separat, eller la automatikken ta over.

Riktige beskrivelser

På alle elementene kan det legges inn en egen beskrivelse som brukes av søkemotorene. Dersom en ikke ønsker eller har mulighet å angi en egen beskrivelse, så brukes ingressen i stedet.

Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.