Ulike type lister

Artikkellister, produktlister, ansattlister, nyhetsarkiv, undermenyer, referanser, blogg, og mer. Det er mange type lister på en nettside, og hver av disse har gjerne sine egne behov. Med eRedaktør får du både funksjonaliteten og muligheten til å gjøre egne tilpasninger.

Oversiktlig administrasjon

Inne i eRedaktør får du både frem undersiden som listen vises på, sammen med alle elementene som vises i listen. Disse er sortert på samme måte som ute på nettsiden, slik at du raskt kjenner igjen innholdet. Du kan også styre hva innholdet skal sorteres etter. Det kan også sorteres manuelt ved behov.

Krysspublisering

Innholdet i en liste kan komme fra ulike kilder, men den mest vanlige kilden er en autogenerert kategori. Det er likevel enkelt å velge en eller flere andre kategorier som innholdet også skal hentes fra.

Sideoppdeling eller uendelige lister

Dersom listen inneholder mange elementer, blir listen vanligvis delt opp over flere sider eller laster seg inn dynamisk etterhvert som de besøkende blar seg nedover siden, også kalt "uendelige lister".

Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.