Betalingsintegrasjon

Ferdig betalingsintegrasjon mot Nets, PayEx, Dibs og Klarna. Angi kun brukernavn og passord til den leverandøren du velger. Fra eRedaktør kan du trekke betalinger som er gjort med kort direkte i ordrebehandlingen.

Fraktberegning

Få fraktpris basert på produktene i ordren direkte fra Bring, eller sett opp egendefinert fraktberegning ut fra vekt, antall produkter, postnummer, totalsum etc.

Fraktuberegningen støtter virtuelle produkter, slik at dersom en ordre inneholder kun virtuelle produkter beregnes det for eksempel ikke frakt. Et virtuelt produkt kan være nedlasting av en fil, medlemsskap, billetter, etc.

Ordreeksport

Eksporter ordre fra nettbutikken til 24SevenOffice, Mamut eller Visma (via EDI). Det er også mulig å definere egne format på ordreeksporten, eller bestille intrgrasjon mot egne systemer.

Integrasjon med 24SevenOffice benytter WebServices der både produkter, kunder og ordre integreres. Løsningen kan tilpasses hver enkelt kunde etter behov.

Eksport av ordre til Visma benytter standard EDI-filer som kan importeres inn i Visma. Det er også mulig å gjøre tilpasninger på EDI-filene, velge ordrenummerserier og annet etter behov.

Eksport av ordre til Mamut benytter seg av formatet GBAO10 som kan importeres rett inn i Mamut. Det er delvis støtte for å gjøre egne justeringer på importformatet, som for eksempel støtte for å angi egendefinerte kunde- og ordrenummerserier, eller fast kundenummer for nettbutikkordre.

Andre integrasjoner krever at det finnes tilgjengelig API eller filformat for integrasjon.

Produktimport

Importer produkter, eller oppdater produktinformasjon, ved å importere excel-ark med de opplysningene du ønsker å legge inn eller oppdatere. Det er også mulig å sette opp automatiske importer fra eksterne system.