Betalingsintegrasjon

Ferdig betalingsintegrasjon mot Vipps, Nets/Netaxept, Stripe, PayPal, PayEx og Dibs. Angi kun brukernavn og passord til den leverandøren du velger. Fra eRedaktør kan du trekke betalinger som er gjort med kort direkte i ordrebehandlingen for de mest populære løsningene.

Betalingsintegrasjon

Fraktberegning

Få fraktpris basert på produktene i ordren direkte fra Bring, eller sett opp egendefinert fraktberegning ut fra vekt, antall produkter, postnummer, totalsum etc.

Fraktuberegningen støtter virtuelle produkter, slik at dersom en ordre inneholder kun virtuelle produkter beregnes det for eksempel ikke frakt. Et virtuelt produkt kan være nedlasting av en fil, medlemsskap, billetter, etc.

Fraktberegning

Ordreeksport

Eksporter ordre fra nettbutikken til 24SevenOffice, Mamut eller Visma (via EDI). Det er også mulig å definere egne format på ordreeksporten, eller bestille intrgrasjon mot egne systemer.

Integrasjon med 24SevenOffice benytter WebServices der både produkter, kunder og ordre integreres. Løsningen kan tilpasses hver enkelt kunde etter behov.

Eksport av ordre til Visma benytter standard EDI-filer som kan importeres inn i Visma. Det er også mulig å gjøre tilpasninger på EDI-filene, velge ordrenummerserier og annet etter behov.

Eksport av ordre til Mamut benytter seg av formatet GBAO10 som kan importeres rett inn i Mamut. Det er delvis støtte for å gjøre egne justeringer på importformatet, som for eksempel støtte for å angi egendefinerte kunde- og ordrenummerserier, eller fast kundenummer for nettbutikkordre.

Andre integrasjoner krever at det finnes tilgjengelig API eller filformat for integrasjon.

Produktimport

Importer produkter, eller oppdater produktinformasjon, ved å importere excel-ark med de opplysningene du ønsker å legge inn eller oppdatere. Det er også mulig å sette opp automatiske importer fra eksterne system.

Produktimport
Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.