Ikke la deg begrense

Selv om nettbutikken har en del standardfunksjonalitet, må en ikke se seg blind på dette. Det åpner bare opp for å bruke tiden på skreddersydde løsninger for akkurat din butikk. Her er noen mulige utvidelser som vi har mer eller mindre klare for å ta i bruk:

Hurtigkjøp, én sides butikk.

Vis en liste over produktene kunden har tilgjengelig, så kan kunden velge det antallet som ønskes på hvert enkelt produkt. Dersom det er en innlogget fakturakunde (for eksempel forhandler), er dette en rask og enkel løsning for alle parter.

Skreddersydd varianthåndtering

Produktvarianter kommer i mange former. Av og til er det størrelse og/eller farge, noen ganger er det andre andre kriterier. Dette kan skreddersys for hvert enkelt nettsted.

Egendefinerte integrasjoner

Nettbutikker drives ofte enklere dersom alle systeme er integrert. Vi har en del ferdige integrasjonsmuligheter for betalingsløsninger, fraktberegning og regnskapssystem. Noen av disse kan brukes slik de er, mens andre gjerne må tilpasses, og da oftest integrasjonen mot regnskapssystemet. Dette er fult mulig å gjøre med eRedaktør.

Virtuelle produkter

Virtuelle produkter som medlemskap, nedlastinger, tilganger og andre tjenester kan skreddersys rett inn i utsjekksprosessen.

Flere språk

eRedaktør støtter flere språk ut av boksen, og det er mulig å benytte dette i nettbutikken også. Priser, bilder, lagerstatus og visse andre felter brukes på tvers av språk, slik at dette ikke angis flere ganger. Dermed er det beskrivelser og lenke som blir unikt for hvert språk.

Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.