Bygg opp sidene dynamisk

Ofte settes det opp ferdige sidemaler som kan brukes på et nettsted, og en må tilpasse innholdet til å passe inn i disse malene. Med Sidebyggeren står du fritt til å bygge hver enkelt underside ut fra innholdet du skal legge inn.

Bygg opp sidene dynamisk
...

Mange ferdige byggeklosser
som kan skreddersys til deres behov.

Vi bygger stadig nye byggeklosser, som igjen kan skreddersys for hvert enkelt nettsteds behov. Det gjelder både i brukergrensesnitt, integrasjoner og verktøy.

Avsnitt med bilde eller video

Sideintroduksjon

Bilde

Kart med kontaktinfo

2 spalter med innhold

3 spalter med innhold

Artikkelbanner

Bildebanner

Bildegalleri i siden

Ansattlister

Påmelding

Hendelsesvisning

Utvidet kalender

Bredt banner

Sprettopp-bildegalleri

Kalender

Skjema

MailChimp-nyhetsbrevpåmelding

Produkter

Produktlister

!

Bygg opp med ferdige byggeklosser

Du kan velge mellom mange ulike oppsett for de ulike byggeklossene du ønsker på siden. Disse er skreddersydd slik at de passer inn på nettstedet ditt. Det kan for eksempel være byggeklosser for introduksjon til siden, avsnitt med ulik formatering og plassering av bilde, bildegalleri og skjema.

Sorter innholdet

Du kan enkelt dra de ulike byggeklossene opp og ned i etterkant, slik at du kan endre fokus på siden over tid. Dermed slipper du å klippe og lime innhold, noe som kanskje gjør at en lar være å gjøre slike justeringer.

Aktiver og deaktiver innhold

Hver enkelt innholdselement på siden har egenskapene som en normal artikkel har, og dermed kan du arbeide med innhold på siden, uten av det trenger å være publisert. Du kan også angi at deler av siden skal publiseres og/eller fjernes på angitt tidspunkt.

Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.