Tilbakemeldinger fra de besøkende

De fleste nettsider har behov for tilbakemelding fra de besøkende. Det kan være påmeldinger, kontakt, enkle bestillinger, forespørsler og annet. Det er innebygget en ferdig løsning for alt dette i eRedaktør 5.

Tilbakemeldinger fra de besøkende

Enkelt i bruk

Det er så enkelt å lage skjema i eRedaktør at det nesten er som en lek. Du angir bare hvilke felter som skal fylles ut, og hva som skal skje når skjemaet sendes inn. Det er mulig å angi hvilke felter som skal være påkrevd for å få sendt inn skjemaet.

Se resultater

Inne i eRedaktør får en god oversikt over tilbakemeldingene som kommer inn. Det vises statistikk over tilbakemeldinger over tid, samt mulighet for å eksportere alle til et excel-ark. Det er til og med mulig å redigere tilbakemeldingene, slik at en kan administrere påmeldinger eller gjøre andre justeringer.

Få tilbakemeldingene med én gang

Det sendes en epost til en epostmottaker du angir selv. Det kan være forskjellig mottaker for hvert enkelt skjema. Når du mottar en tilbakemelding, kan du svare direkte til innsenderen. Dersom du ønsker det, kan det også sendes en epost til den som har fylt ut skjemaet.

Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.