Noen utvalgte referanser

Vi er veldig stolte av nettsidene som lanseres på eRedaktør, og vil gjerne presentere noen eksempler for deg. Kanskje du også ser noe som du kan ha nytte av.

Norgesplaster/Snøgg

Siden 1945 har de levert førstehjelsputstyr av høy kvalitet. Med en stolt historie som en lokal produksjonsbedrift er Snøgg og Norgesplaster en hjørnestein i Vennesla.

Vi har levert både nettsider og nettbutikk, med integrasjon mot Visma. 

Ta en titt

Nordstrand-IF

Nettsidene inneholder informasjon om de ulike grenene og lagene som foreningen består av. De ulike trenerne har egne brukere for å kunne oppdatere sin del av nettsiden.

Nordstrand IF har i dag ca 1600 aktive medlemmer i alderen 5-70 år. 75 fotballag, 50 håndballag, en allsportgruppe som teller ca 70 stk, samt en triathlongruppe som konkurrerer i Norgestoppen. Nåværende forening ble stiftet i 1919, men historien startet med at Skiklubben Freidig ble stiftet i 1891 og fotballklubben Grane Nordstrand sluttet seg til omkring 1900 tallet.

Se nettsiden

Strømmestiftelsen

Strommestiftelsen.no er både en nettside og nettbutikk med fokus på å informere om arbeidet som gjøres, og på å få givere som kan være med å støtte arbeidet. Det er mulig å støtte ved å bli fast giver eller ved å kjøpe virtuelle produkter.

"Strømmestiftelsen gir fattige, idérike mennesker tilgang til små lån og finansielle tjenester slik at de kan skape seg en jobb og en trygg framtid."

Åpne nettsiden

TV-Aksjonen

eRedaktør brukes både som giverside og portal for den årlige TV-aksjonen på NRK. Løsningen består både av en side hvor bedrifter, organisasjoner, skoler, barnehager og kirker kan være med å gi sin gave i forkant av aksjonsdagen, samt en portal hvor alle beløp registreres i løpet av aksjonsdagen.

TV-aksjonen går hvert år til en ny aktør. I 2017 var det UNICEF som var mottaker, og løsningen vår benyttet for å beregne de offisielle tallene som blant annet ble brukt under TV-sendingen. Nytt av fjoråret var at alle bøsseregistreringene også ble gjort via løsningen. I etterkant av aksjonen gjøres det også avstemming av resultatet mot bankfiler som kjøres inn i løsningen.

Se resultatet

IDEA Kompetanse

Nettsiden er kombinert nettside og intranett for IDEA Kompetanse, som er en arbeidsmarkedsbedrift som også driver ordinære virksomheter i naturlig konkurranse med andre aktører. De ulike virksomhetene har ulik redigeringstilgang i verktøyet, slik at hver enkelt bruker kun kan redigere innholdet innenfor sitt område.

Ta en titt på siden
IDEA Kompetanse

Kampanjeløsninger

I tillegg til komplett nettsted, fungerer eRedaktør også utmerket til kampanjesider som skal leve kortere etter lenger perioder. I flere år gikk for eksempel bestillingsløpet og alle kampanjer for Canal Digital Satellitt via nettbutikken i eRedaktør, da via en egen kampanjeløsning. Denne ble laget flere ulike versjoner basert på behov og kampanjetyper.

Dersom du allerede har et stort nettsted som ikke har ferdig løsning for spesialiserte tilbud og kampanjer kan vi sette opp en separat løsning for dere som kjører parallelt i et kortere eller lengre tidsrom.

Kampanjeløsninger
Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.