Support

Vi sitter på Sørlandet og jobber med å utvikle webplatformen eRedaktør så bra at du skal slippe å ta kontakt med oss på grunn av feil eller mangler. Men vi er mennesker som de fleste andre, så glipper skjer. Dersom det er en feil i eRedaktør er det bare å kontakte oss, men dersom du ønsker å endre noe på nettsiden eller har spesifikke utfordringer med hvordan løsningen din er satt opp, er det nok forhandleren din som kan yte best assistanse.

Dersom du ikke vet hvem forhandlere din er, er det bare å kontakte oss, så kan vi henvise deg videre.

[email protected]

Brukerveiledning

Brukerveiledningen til eRedaktør finner du inne i selve verktøyet. Du logger deg bare inn, og finner den enten på skrivebordet eller i menyen øverst til venstre.

Brukerveildningen er relativt omfattende. Her finner du både informasjon om funksjonalitet som er tilgjengelig på deres nettsted, samt om funksjonalitet som ikke er i bruk. Dermed kan du også få en viss innsikt i mulige utvidelser eller endringer som kan gjøres på nettsidene deres senere.

Brukerveiledning

Dokumentasjon for implementering

Vi har laget en egen nettside for deg som er designer eller utvikler som trenger informasjon om implementering av nettsider i eRedaktør. Her finner du dokumentasjon, kodeeksempler, prisoversikter og artikler.

Dokumentasjon
Dokumentasjon for implementering
Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.

Start nå