Hvorfor velge eRedaktør

Ikke bli sittende på gjerdet, det er nok av grunner til å velge eRedaktør. Les denne artikkelen dersom du trenger å bli overbevist.

God kundesupport
Våre forhandlere leverer utmerket kundesupport til de som bruker løsningen.

Konstant vedlikehold
Vi vedlikeholder og oppgraderer din eRedaktør-installasjon kontinuerlig. Det vil både si feilrettelser og ny funksjonalitet. Du trenger ikke gjøre noe som helst.

Alt er på norsk
eRedaktør er en norskutviklet webplattform, og du får både norsk brukeveiledning og support, og så er selvfølgelig verktøyet på norsk også. Skulle du har utenlanske kunder eller brukere, så er verktøyet flerspråklig, og nettsiden din kan være på så mange språk du bare vil.

Integrert løsning
eRedaktør er en integrert løsning, med mulighet for både nettsider, intranett/extranett og nettbutikk på samme platform. I tillegg integrerer vi verdensledende løsninger fra andre der det er behov for det. Det er også mulig for forhandlere av eRedaktør å sette opp egne integrasjoner.

Serverdrift er inkludert
Vi drifter løsningen for deg hos et norsk serverfirma. Dermed er serveren "i nærheten", og det blir færre flaskehalser. Det tas også daglig backup av løsningen din.

Hva med konkurrentene?
Styrkene til eRedaktør er nettop at det er mulig å skreddersy løsningen etter dine, eller din kundes, behov. eRedaktør kan brukes fra alt fra små nettsider til nettsider for organisasjoner. Verktøyet tilbyr rettighetsstyring, trebasert meny- og innholdsstruktur, avansert språkhåndtering, mulighet for tagging, innebygget nettbutikk, integrasjon mot norske betalingsleverandører og er laget for at utviklere kan bygge opp løsningen spesialtilpasset kunden. En trenger likevel ikke legge inn all denne funksjonaliteten dersom den ikke trengs.

Se ellers funksjonsoversikten og referansene for detaljer.

Oppgradere

På tide å oppgradere nettstedet deres?

Vi skreddersyr en løsning for deg, samtidig som du får tilgang til å bygge din unike nettside og nettbutikk med våre byggeklosser.

Start nå