Noen utvalgte referanser

Vi er veldig stolte av nettsidene som lanseres på eRedaktør, og vil gjerne presentere noen eksempler for deg. Kanskje du også ser noe som du kan ha nytte av.

Canal Digital Satellitt

Bestillingsløpet for Canal Digital Satellitt bruker nettbutikken i eRedaktør som fundament. Det er laget et skreddersydd bestillingsløp for å være så brukervennlig og informativt som mulig. Kunden skal ikke være usikker på hva som bestilles.

For mer spesialiserte tilbud og kampanjer, benyttes Sidebyggeren for å lage unike forsider til hver enkelt kampanje.

Sjekk bestillingsløpet

Strømmestiftelsen

Strommestiftelsen.no er både en nettside og nettbutikk med fokus på å informere om arbeidet som gjøres, og på å få givere som kan være med å støtte arbeidet. Det er mulig å støtte ved å bli fast giver eller ved å kjøpe virtuelle produkter.

"Strømmestiftelsen gir fattige, idérike mennesker tilgang til små lån og finansielle tjenester slik at de kan skape seg en jobb og en trygg framtid."

Åpne nettsiden

TV-Aksjonen 2016

eRedaktør brukes både som giverside og portal for den årlige TV-aksjonen på NRK. Løsningen består både av en side hvor bedrifter, organisasjoner, skoler, barnehager og kirker kan være med å gi sin gave i forkant av aksjonsdagen, samt en portal hvor alle beløp registreres i løpet av aksjonsdagen.

TV-aksjonen 2016 gikk til Norges Røde Kors, og i år ble løsningen for andre året på rad også benyttet for å beregne de offisielle tallene som blant annet ble brukt under TV-sendingen. Nytt av året var at alle bøsseregistreringene også ble gjort via løsningen. I etterkant av aksjonen gjøres det også avstemming av resultatet mot bankfiler som kjøres inn i løsningen.

Se resultatet

Randesund hagesenter

Nettsidene har både tips og råd om hvordan en best behandler planter, informasjon om hvilke produkter hagesenteret tilbyr, samt videoer og annet for de som har, eller har lyst på, grønne fingre.

Randesund hagesenter er en familiebedrift som drives av 5. generasjon Berdian Kristian Bragdø. Hans kone og foreldre er en viktig del av den daglige driften. De befinner seg ved Håneskrysset, 5 minutter øst for Kristiansand. Nytt fra november 2016 er at nettbutikken er aktivert.

Ta en titt

Nordstrand-IF

Nettsidene inneholder informasjon om de ulike grenene og lagene som foreningen består av. De ulike trenerne har egne brukere for å kunne oppdatere sin del av nettsiden.

Nordstrand IF har i dag ca 1600 aktive medlemmer i alderen 5-70 år. 75 fotballag, 50 håndballag, en allsportgruppe som teller ca 70 stk, samt en triathlongruppe som konkurrerer i Norgestoppen. Nåværende forening ble stiftet i 1919, men historien startet med at Skiklubben Freidig ble stiftet i 1891 og fotballklubben Grane Nordstrand sluttet seg til omkring 1900 tallet.

Se nettsiden

IDEA Kompetanse

Nettsiden er kombinert nettside og intranett for IDEA Kompetanse, som er en arbeidsmarkedsbedrift som også driver ordinære virksomheter i naturlig konkurranse med andre aktører. De ulike virksomhetene har ulik redigeringstilgang i verktøyet, slik at hver enkelt bruker kun kan redigere innholdet innenfor sitt område.

Ta en titt på siden